Predaj svadobných šiat

PREČO BY SOM MALA PREDAŤ SVOJE SVADOBNÉ ŠATY CEZ LALA MARKET?

Odpoveď je jednoduchá. Investovali ste značné množstvo peňazí do vašich svadobných šiat a je jasné, že si ich už nikdy neoblečiete. Bola by škoda skrývať ich doma pod posteľou alebo v skrini keď im môžete dať druhý život! Možno práve vďaka vašim šatám urobíte šťastnou nevestu, ktorá by si šaty v plnej cene nikdy nemohla kúpiť. Potešíte aj seba, lebo za peniaze z predaja si môžete kúpiť vec, ktorú plnohodnotne využijete. A v neposlenom rade musíme spomenúť, že týmto spôsobom predaja zmierňujete tvorbu módneho odpadu a chránite NAŠU ZEM.


ČO MÔŽEM PREDÁVAŤ CEZ LALA MARKET?

Nové alebo použité svadobné šaty všetkých veľkostí, tvarov a farieb. Ak sa páčili vám, je možné, že sa zapáčia aj inej neveste. Keďže sme zameraní iba na svadobné šaty, nie je u nás možné inzerovať iné svadobné oblečenie, dekorácie ani doplnky. Pri vytvorení ponuky je možné ponúkať len jeden a ten istý kus šiat tzn. 1 ponuka = 1ks šiat.

Možnosť predávať svadobné šaty cez LALA MARKET majú nielen nevesty, ale aj svadobné salóny či návrhári svadobných šiat.


AKO MÔŽEM PREDÁVAŤ SVADOBNÉ ŠATY CEZ LALA MARKET?

Bezplatne sa zaregistrujte a vyplňte náš detailný formulár s fotografiami, požadovanou cenou a podrobným opisom šiat. Čím detailnejšiu ponuku vytvoríte, tým je vaša šanca na predaj väčšia. Po zaplatení jednorazového poplatku - kreditu ŠTANDARD 3,99€ alebo kreditu PREMIUM 5,99€ - sa bude vaša ponuka zobrazovať na webe a sociálnych sieťach LALA MARKET. V prípade úspešného predaja bude vaša ponuka ukončená. Z ponuky ju vymažte.


AKÉ SÚ POPLATKY PRI PREDAJI SVADOBNÝCH ŠIAT CEZ LALA MARKET?

Predajcovi účtujeme jednorazový poplatok za inzerovanie jeho vytvorenej ponuky ŠTANDARD alebo PREMIUM tj. kredit ŠTANDARD 3,99€ alebo kredit PREMIUM 5,99€. Neúčtujeme si žiadne ďalšie poplatky a nenárokujeme si na žiadnu províziu z predaja.

V prípade, že ste majiteľom značky svadobných šiat alebo svadobný salón a máte záujem cez LALA MARKET predať väčšie množstvo šiat, odporúčame vám prepnúť sa v nákupe kreditov z účtu "NEVESTA" do účtu "SVADOBNÝ SALÓN" a na základe počtu kusov získate množstevnú zľavu. 


ZA AKÚ CENU MÁM PREDAŤ SVOJE SVADOBNÉ ŠATY?

Pri nastavení požadovanej ceny prihliadajte na stav šiat tzn. v ktorom roku boli kúpené, koľkokrát boli použité, či boli čistené, či sú poškodené atď. Sledujte aj ceny podobných modelov šiat u konkurencie a na základe všetkých spomínaných aspektov žiadajte férovú cenu výhodnú pre vás i pre nádejnú kupujúcu.


AKÉ FOTKY SVADOBNÝCH ŠIAT ODPORÚČATE POUŽIŤ?

Jednoznačne odporúčame použiť len profesionálne fotografie z vašej svadby. Nákup svadobných šiat je emocionálna záležitosť a reálne fotografie sú skvelým spôsobom, ako ukázať vaše šaty v plnej kráse.

Vaša fotogaléria by mala obsahovať:

1. záber na celé šaty – zobrazenie celej siluety šiat

2. priblížený záber – zameranie na detaily, farbu a textílie

3. detailný záber – zobrazenie jedinečných zdobení alebo ornamentov

Nezabudnite si pri vytváraní ponuky nastaviť hlavnú fotografiu, ktorá sa bude zobrazovať kupujúcim vo výsledkoch vyhľadávania. Odporúčame vám nastaviť si fotku zo záberom na celé šaty.

Pridávajte len jasné fotografie s vysokým rozlíšením, aby vaša fotogaléria prilákala oči kupujúcich. Nepridávajte žiadne koláže, screenshoty, vodoznaky či fotografie nájdené na internete nakoľko sa môžete dopustiť porušenia autorských práv. Pridávajte krásne, čisté, reprezentatívne fotky vašich šiat, ktorých držiteľom autorských práv ste vy.


POMÁHA LALA MARKET PRI ÚSPEŠNOM OBCHODE ZABEZPEČIŤ PLATBU A PREPRAVU?

Vytvorili sme jedinečné online zázemie pre nevesty, ktoré chcú predať alebo kúpiť svadobné šaty. Na samotnom obchode či preprave sa nepodieľame nijakým spôsobom. Za cenové, platobné a prepravné podmienky si zodpovedajú predávajúci a kupujúci.


MÁM SVADOBNÉ ŠATY PRED PREDAJOM VYČISTIŤ?

Čím skôr po svadbe dáte šaty vyčistiť, tým lepšie. Myslite na to ako na investíciu, ktorá vám pomôže predať svadobné šaty rýchlejšie. Chemické čistenie šiat odporúčame zrealizovať pred ich uvedením do predaja cez LALA MARKET.


MÔŽEM SVADOBNÉ ŠATY CEZ LALA MARKET POŽIČIAVAŤ?

Na stránke LALA MARKET sú všetky ponúkané svadobné šaty určené len na predaj. Je veľa možností, ako svadobné šaty znehodnotiť. Keďže neexistuje žiadna záruka, že sa vám šaty vrátia neopotrebované a nepoškodené, neodporúčame predajcom šaty požičiavať. Ak šaty predáte, nemusíte sa starať o nič, len si vychutnávať peniaze z predaja.